Collec​tion

FALL / WINTER
2021

Pregio Couture

Vanuit Apulië naar de wereld, het verhaal van vakmanschap en passie

De collectie Pregio Couture wordt gemaakt door deskundige handen van ambachtslui die in staat zijn een eenvoudige kledingstuk te transformeren in een uniek product voor degenen die het draagt.

De magie van de Itria vallei, waar Martina Franca een van de belangrijkste steden is, is een bron van Italiaanse inspiratie. De kwaliteit van de materialen en de zorg voor details in de collectie wordt gewaardeerd in de hele wereld.

Pregio Couture gebruikt geselecteerde stoffen en bont en vier generaties ervaring om de vrouw de uitstraling te geven die ze verdient..

Onze klant is een dame van de nieuwe generatie, met een oog voor mode en altijd op zoek naar hoge en superieure kwaliteit. De filosofie van het merk is met de jaren steeds moderner en eleganter in stijl worden. Zowel op het gebied van materialen als kleuren. Een volledig mode-georiënteerde visie.

Pregio Couture vergroot snel haar portefeuille van tevreden klanten, door een gemakkelijk te dragen stijl, verrijkt met kostbare en originele details, comfort en zachtheid.