Collec​tion

FALL / WINTER
2022

Rosner

In 1967 begonnen met herenbroeken, maar vanaf 1969 gespecialiseerd in damesbroeken. Door de jaren heen heeft Rosner verschillende eigenaars gekend om uiteindelijk in 2013 Weber & Ott AG als eigenaar te treffen. Dat blijkt een goed partnership want naast het meer klassieke Toni wou Weber & Ott een modieus merk met uitstraling.

Toen in 2008 de nieuwe pasvorm  Audrey werd ontwikkeld wist niemand welk een gigantische toekomst dit model tegemoet zou gaan. Tot vandaag is Audrey een van de belangrijkste modellen van de collectie. De bijzondere stiksels aan de voorkant zorgen voor een extreem vlakke buik, zodanig dat vrouwen er zich bijzonder goed in voelen.

Omdat we weten wie we zijn en wat we kunnen, maken we broeken. Broeken van de beste kwaliteit, met een perfecte pasvorm en een modieuze uitstraling. Wat de mode ook brengt Rosner zal altijd broeken maken met liefde voor het detail. Informeel en trendy passen perfect bij Rosner en daarom kozen we Nederlandse topmannequin Sophie Vlaming om onze collectie te presenteren.

De klant voor wie Rosner broeken maakt is de modieuze vrouw van 35 jaar en iets meer. Ook daarom is maatschappelijk verantwoorde productie voor ons een grote zorg.