Collec‚Äčtion

SPRING / SUMMER
2022

Hanro

Hanro is een heel oud merk en toch maken ze nog altijd de fijnste lingerie uit Zwitserland. Misschien gewoon omdat zij al 130 jaar werken met edele stoffen en de fijnste garens gebruiken. Wat van Hanro een topmerk heeft gemaakt is de ervaring, de traditie van zovele jaren met steeds de laatste technologische snufjes in de productie en eigentijdse design. Hanro is het symbool van ondergewaardeerde luxe, natuurlijke elegantie en natuurlijke materialen zorgen voor een onvergetelijk draagcomfort. Elk product wordt gemaakt met liefde voor jouw huid.

WAT BETEKENT LUXE?

Eigenlijk is ondergewaardeerde luxe een beetje de filosofie van Hanro. Niet schreeuwerig opvallend maar natuurlijke klasse en elegantie. Hat nastreven van de perfectie voor de garens de stoffen en in de afwerking maken Hanro zo uitzonderlijk. We moeten het niet zeggen, je voelt het op je huid en je voelt je goed.

DE PASSIE VAN HANRO

Passie, passie bij elke stap in de productie, voor elk detail. Bij het kiezen van de meest exclusieve natuurlijke garens, bij het opleiden van onze productiemedewerkers, bij het ontwikkelen van nieuwe producten, bij de selectie van prestigieuze kant, bij de selectie van designers. En dit alles om te komen tot een onvergelijkbaar product.