Collec​tion

SPRING / SUMMER
2021

Taubert

Filosofie:   „Gevoelens om aan te doen“

Sinds altijd al staat deze slogan voor de filosofie van het merk Taubert. Wat dat betekent kan men op de huid voelen bij elk product dat Taubert maakt. Of het nu om een badmantel, een nachtkleed, een home of lounge wear gaat of superwarme zachte sokken voor thuis; het voelt goed.

Bij al deze smeuïg zachte producten verwent Taubert u met een goede pasvorm en modieuze designs. Een buitengewone kwaliteit, de beste stoffen en geraffineerde afwerking.

Alle Taubert producten zijn met liefde en gevoel voor detail gemaakt. Elke vrouw voelt zich tijdloos elegant in de mooie modieuze kleuren. Daarom blijft deze traditionele familieonderneming beantwoorden aan de hoge kwaliteitseisen van zijn klanten.

Taubert biedt een groot assortiment badmantels aan. Zowel voor de sauna, als voor de wellness en de sport. Veel verschillende modellen in een veelvoud van kleuren. Maar allen zijn warm en ademend.

Daarnaast heeft Taubert met zijn collectie Lounge het ideale kledingstuk om  ochtenden aan te houden en de ganse dag te chillen op de sofa. Maar ook om mee te slapen en mooi te dromen.