Collec​tion

FALL / WINTER

2022

CG Club of Gents

Achtergrond

CG of Club of Gents is een merk van Création Gross GmbH & Co. KG, specialist in pasklare kostuums van hoge kwaliteit. Alles begint in  1925 met de oprichting in Zuid-Duitsland.

Na 40 jaar groei werd in 1965 beslist dat de firma zich uitsluitend zou concentreren op herenkleding en verhuist naar Hersbruck. In de jaren 80 hebben daar tot 650 werknemers gewerkt. Het merk Création Gross floreerde met klasse kostuums tot buiten de Duitse grenzen. In 1991 werd het merk visueel verjongd, gepersonaliseerd en gemoderniseerd: Création Gross werd Carl Gross.

Club of Gents versus Carl Gross

Een grote stap voor Carl Gross was de lancering van de eerste modulaire systemen waarin de onderneming een van de Europese specialisten werd en nog steeds is. Ook het assortiment, dat altijd leverbaar is uit voorraad, groeit permanent.

In 2003 spreekt de firma een belangrijke nieuwe doelgroep aan. Club of Gents richt zich op de jeugdige consument en op de modebewuste jonge senior. CG-Club of Gents ontpopt zich sindsdien als de motor van de groei en is nu al aanwezig in 21 landen.

Vandaag

Vandaag werken nog altijd 650 mensen voor Création Gross in binnen en buitenland. Met meer dan 65 miljoen Euro omzet waarvan 50% in export krijgt Création Gross het vertrouwen van ruim 900 klanten.