Collec​tion

FALL / WINTER

2022

Meyer

Achtergrond

Meyer-Hosen AG is een van de meest toonaangevende Europese specialisten in herenbroeken. Het familiebedrijf werd opgericht in 1960 in Duitsland.

Het succes van Meyer is te herleiden tot één simpel woord: kwaliteit, kwaliteit tot in het laatste detail. En de tweede generatie zet deze traditie onveranderd verder.

Kwaliteit

Mooie zachte stoffen en de hoogste precisie in de verwerkingen, machinaal of met de hand. Permanente controle, door eigen experten, om het kleinste foutje weg te zuiveren.  Het samenspel van precisie, techniek en vakmanschap zorgt ervoor dat elke broek geniet van een absolute topkwaliteit en pasvorm.

Product

Hoogwaardige materialen, een excellente pasvorm en functionele details maken een broek van Meyer zo bijzonder. Jarenlange ervaring, een goed gevoel voor stijl en voor design vormen de basis voor de collecties die Meyer in Denklingen ontwikkelt.

Milieubewust

Door een eigen wasserij met waterzuiveringsinstallatie draagt Meyer zijn verantwoordelijkheid tegenover het milieu. Alle gebruikte producten bij de veredeling van stoffen zijn ecologisch verantwoord en alle broeken beantwoorden aan het criterium Ökotex–Standard 100 en aan het internationaal erkende FAIRTRADE. Gecertifieerd en regelmatig gecontroleerd. Kwaliteit, ethiek en een goede prijs sluiten mekaar niet uit.

In de wereld

Meyer-Hosen AG levert wereldwijd in 40 landen aan 4.000 klanten. Elke klant wordt in zijn moedertaal bediend. De faire productie in eigen fabrieken en de naleving van de ecologische standaards zorgen voor extra gemotiveerde medewerkers die de hoogste kwaliteit nastreven. Daarnaast heeft deze familieonderneming altijd een grote voorraad broeken om klanten die bijbestellen binnen de 48 uur uit te leveren.