Collec​tion

FALL / WINTER

2022

MMX

Het concept MMX is zoveel meer dan de productie van broeken of de introductie van een nieuw modemerk. Het gaat om de voortzetting van een traditie, eigenlijk om niets minder dan een nieuwe interpretatie van de perfecte broek.

De absoluut beste pasvorm en de precisie van handenarbeid zijn de grondpijlers van een MMX broek. Met veel gevoel voor stijl en design worden MMX broeken gemaakt, exclusief uit hoogwaardige stoffen en met 50 jaar ervaring in de productie van broeken. Luxueuze details benaderen de gelijkenis met een handgemaakte en op maat gesneden broek.

Stijl en overtuiging is het motto van de MMX drager. Modebewust en geïnformeerd vraagt hij naar de herkomst en de productievoorwaarden van zijn kleding. Hij is sociaal, milieubewust en verantwoordelijk. Hij is veeleisend en individueel. Hij volgt geen modegrillen, beslist zorgvuldig en met gevoel voor wat hem bevalt. Compromisloos is hij en stijlvast.

Met het bewustzijn van een nieuwe generatie neemt MMX zijn verantwoordelijkheid door met een eigen wasserij en geïntegreerde waterzuiveringsinstallatie te werken. Alle gebruikte producten bij de veredeling van stoffen zijn ecologisch verantwoord en alle broeken zijn in de eigen Europese fabrieken FAIRTRADE geproduceerd. Om het streven naar duurzaamheid te ondersteunen werkt MMX maximaal met fair verhandelde katoen.

MMX spreekt de taal van een nieuwe generatie mannen. Gecreëerd door Meyer-Hosen AG in 2010 als jong concept rust MMX op 50 jaar ervaring en traditie in het maken van herenbroeken. Het acroniem MMX voor het romeinse getal 2010 staat voor een collectie die moderne design en handgemaakte knowhow samenbrengt. Michael Meyer, zoon van de stichter, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het merk en brengt deze traditierijke onderneming in een nieuw tijdperk.