Over Ons

Vandaag is Dyco een belangrijk modeagentuur op de Belgische en de Luxemburgse markt. Wij vertegenwoordigen meer dan 20 merken bij meer dan 500 klanten. Ons professioneel en gemotiveerd team draagt onze waarden: respect, vrijheid & tolerantie uit en zorgt zo voor uitstekende en duurzame relaties met onze klanten en onze leveranciers.

Dyco investeert ook in samenwerkingsverbanden zoals “shop in the shops” bij detailhandelaars en kwalitatieve warenhuizen.

Onze showrooms en kantoren zijn gevestigd in de nabijheid van het Atomium in Brussel en op 500m van de uitrit van de Ring. Daar zit ook onze klantenservice.

Bij de start, en tot vandaag, werd gekozen voor merken met tijdloze kwaliteit voor de betere middenklasse. Geen merken voor tieners en geen super dure merken voor de happy few.

Natuurlijk heeft het tijd gevraagd om te komen waar Dyco vandaag staat.

Zo is Johan Jacobs in 1988 in zijn garage met twee merken begonnen, een Zwitsers ondergoedmerk en een Frans broekenmerk. Snel daarna in 1989 richtte hij Dyco op met Chris Vanhaeren en Patrick Steens. Toen al met drie afdelingen, dames, heren & lingerie, zoals ze vandaag nog altijd bestaan.

Het succes van hun samenwerking heeft er voor gezorgd dat Dyco tot drie keer toe moest verhuizen om uiteindelijk in Strombeek-Bever een ruimte te betrekken van 1.000m² met gratis privé parking voor de klanten.

Met de komst van de kinderen, Tijl Jacobs in 2007 en  Matthijs Vanhaeren in 2013, is de basis gelegd voor een hopelijk schitterende toekomst en een nieuwe dynamiek. Maar het zou niet hebben gekund zonder de samenwerking van een fantastisch team medewerkers.

Johan Jacobs
Johan Jacobs
CEO
Isa Decochez
Isa Decochez
Managing Director Almodi
Nancy Cornelis
Nancy Cornelis
Accountant
Patrick Steens
Patrick Steens
Managing Partner
Tijl Jacobs
Tijl Jacobs
Managing Director
Nadine Debondt
Nadine Debondt
Sales Agent
Matthijs Vanhaeren
Matthijs Vanhaeren
Managing Partner
Chris Vanhaeren
Chris Vanhaeren
Managing Partner
Dean Borremans
Dean Borremans
Sales Agent