Over Ons

Dyco Group bestaat uit drie firma’s die zijn uitgegroeid tot een ervaren en gedreven modeagentuur in confectie en lingerie. Ons activiteitsterrein is de Belgische en de Luxemburge markt. Dyco & Dexit vertegenwoordigen +/- 20 merken bij 500 klanten. Ons professioneel en gemotiveerd team staat garant voor onze waarden: respect, vrijheid & tolerantie, en zorgt zo voor uitstekende en duurzame relaties met klanten en onze leveranciers.

Dyco investeert ook in samenwerkingsverbanden zoals “shop in the shops” bij detailhandelaars en Almodi heeft als consultant voor verschillende merken een zeer grote ervaring en know how opgebouwd bij Galeria Inno.

Onze showrooms en kantoren zijn gevestigd in Brussel in de nabijheid van het Atomium, op 500m van de uitrit van de ring.

Bij de start, en ook nog vandaag, werd gekozen voor merken van tijdloze kwaliteit voor de betere middenklasse. Geen merken voor tieners en geen superdure merken voor de happy few. De meeste van onze merken komen uit bedrijven die familiaal gerund worden. Natuurlijk heeft het tijd gevraagd om daar te komen waar de Dyco Group vandaag staat.

Johan Jacobs is in 1988 in zijn garage gestart met twee merken, Calida en Bruno Saint Hilaire. in 1989 richtte hij samen met Chris Vanhaeren en Patrick Steens Dyco op. Toen al met drie afdelingen, dames, heren & lingerie, de voorbode van de structuur van vandaag.

Het succes van die samenwerking heeft er voor gezorgd dat Dyco tot drie keer toe moest verhuizen om zich uiteindelijk in Strombeek-Bever te vestigen in een pand van 1.000m² met gratis privé parking voor de klanten.

De komst van de nieuwe generatie, Tijl Jacobs in 2007 en Matthijs Vanhaeren in 2013 zorgde voor een nieuwe dynamiek, resulteerde in een verdere groei en belooft een schitterende toekomst.

In 2019 stapten we in een nieuwe bedrijfsstructuur met Dyco als distributeur in confectie en sportswear, Dexit als distributeur in lingerie en Almodi als consultant voor alle activiteiten bij Galeria Inno. Almodi werkt zowel voor eigen merken als voor derden.

Het succes verhaal van Dyco berust op een solide samenwerking tussen een gemotiveerd team medewerkers.

Johan Jacobs
Johan Jacobs
CEO GROUP DYCO
Tijl Jacobs
Tijl Jacobs
Managing Director DYCO
Matthijs Vanhaeren
Matthijs Vanhaeren
Managing Partner DYCO
Patrick Steens
Patrick Steens
Managing Partner DYCO
Nancy Cornelis
Nancy Cornelis
Accountant GROUP DYCO
Nadine Debondt
Nadine Debondt
Sales Agent DYCO
Dean Borremans
Dean Borremans
Sales Agent DYCO
Isa Decochez
Isa Decochez
Managing Director Almodi
Chris Vanhaeren
Chris Vanhaeren
Managing Partner DEXIT
Annemie Mertens
Annemie Mertens
Sales Agent DEXIT
Sara Vanspringel
Sara Vanspringel
Sales Agent DEXIT
Marguerite Van Gheluwe
Marguerite Van Gheluwe
Sales Agent DEXIT